Samsung Galaxy Apps

Večja osebna prilagodljivost Samsung Galaxy Apps

Samsung Galaxy appsSamsung je predstavil Samsung Galaxy Apps, trgovino z več stotimi aplikacijami, ki so posebej zasnovane za uporabnike mobilnih naprav Samsung Galaxy. S storitvijo, ki je nadgradnja predhodnice Samsung Apps, bodo uporabnikom omogočene večje osebne prilagoditve mobilnih naprav in dostop do različnih promocij ter popustov.

Zadovoljstvo, intuicija

Samsung Galaxy apps»Pri Samsungu se nenehno trudimo, da svojim kupcem ponudimo raznovrstne rešitve, ki nadgrajujejo naše inovativne naprave,« je povedal Wong Pyo Hong, predsednik središča za medijske rešitve pri družbi Samsung Electronics. »Potrditev tega je nova storitev Samsung Galaxy Apps, saj našim strankam ponuja nabor ekskluzivnih aplikacij, ki bodo obogatile njihovo uporabniško izkušnjo.«

Storitev Samsung Galaxy Apps ima intuitiven uporabniški vmesnik, ki je sestavljen iz treh rubrik: Best Picks, Top in For Galaxy. Best Picks omogoča preprosto brskanje po priporočenih in promocijskih aplikacijah, v rubriki Top pa najdemo najpriljubljenejše aplikacije, razvrščene po bodisi priljubljenosti, datumu ali ceni. For Galaxy je nadalje razdeljen na štiri kategorije: v Galaxy Gifts so ekskluzivne aplikacije za naprave Galaxy, Galaxy Essentials vsebuje najbolj ključne aplikacije za naprave Galaxy, Apps for Professionals je namenjena poslovnim aplikacijam, ki do polnosti izkoristijo zmogljivosti naprav Galaxy za poslovno rabo, kategorija Galaxy Specials pa ponuja aplikacije, ki so nastale s programskim razvojnim paketom Samsung SDK.     

Samsung Galaxy Apps bo na voljo več kot 130 milijonom uporabnikov v 161 državah po vsem svetu.Samsung je predstavil novo storitev Samsung Galaxy Apps, ki omogoča preprost dostop do aplikacij.


Samsung,Galaxy,Apps,aplikacija,trgovina,igre

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.