Pravljične lučke

Pravljični junaki na pravljičnih svetilih

Pravljične lučke Disney in PhilipsOtroci imajo radi pravljične junake, zato so nam lahko v veliko pomoč, ko jih namesto nas ali v naši družbi spremljajo v noč. Pravljice, knjižice in - zakaj pa ne – svetila krasijo pravljični junaki. Disney in Philipssta s skupnimi močmi ustvarila svetila, ki v prostor vnesejo igrivost in poskrbijo, da se otroci med nočnim počitkom počutijo prijetno in varno.

Namizna

Pravljične lučke Disney in PhilipsPhilipsova namizna svetilkaDisney je v bistvu projektor, ki poživi rutino pred spanjem. Ob branju pravljice lahko z njo na steno projiciramo fotografije Disneyjevih princesk, hitrih Avtomobilov ali pogumnega Spidermana. Ko je čas za spanje, pa svetilko preprosto postavimo na nočno omarico ob otrokovo posteljo, kjer oddaja nežno svetlobo, ki otroka brezskrbno popelje v čarobne sanje z njegovimi najljubšimi junaki. Z mehkim snopom svetlobe se naš malček namreč ponoči počuti varnega.

S senzorjem

Pravljične lučke Disney in PhilipsMed spanjem za občutek varnosti poskrbi Philipsova lučka Disney s senzorjem. Ko otrok mirno spi, je lučka ugasnjena. Ob nemirnem gibu pa odda nežno svetlobo s katero otroka pomiri. Če se otrok ponoči zbudi, že z enim samim gibom nežno osvetli sobo. Tako se mu ni potrebno truditi z iskanjem stikala za prižig luči, saj senzorska lučkatakoj poskrbi za osvetljeno pot iz postelje.

Viseče, stropne

Pravljične lučke Disney in Philips

Disneyjevi junaki naše otroke spremljajo tudi ob dejavnostih čez dan. Stropne viseče svetilkez junaki miške Minnie, medvedka Puja in Avtomobilov poskrbijo za popoln domišljijski dodatek v otroški sobi. Svetilo oddaja primerno svetlobo za otrokovo ustvarjanje, igranje ali branje. Dolg kabel, ki je priložen svetilu omogoča maksimalno prilagodljivost višine. Tako lahko svetilo namestimo na sredino sobe, tudi nekoliko višje in tako zagotovimo, da svetloba napolni celoten prostor. Ali pa jo namestimo nad pisalno mizo, nekoliko nižje, s čimer zagotovimo, da lahko otrok uživa v nežnejši svetlobi ob ustvarjanju ali branju.

Za otroke le najboljše

Pravljične lučke Disney in PhilipsVsa svetila so izdelana z mislijo na to, da otrokom zagotovijo najboljše. Namizno nočno svetilko, ki služi tudi kot projektor in svetilko s senzorjem odlikuje visokokakovostno svetilo LED. To omogoča optimalno porabo in svetlost raznolikih barv. Nizka barvna temperatura zagotavlja nežno belo svetlobo za udobno vzdušje. Svetili delujeta na tri baterije AA, imajo pa tudi kolesca, ki zagotavljajo več slikovnega materiala za burjenje domišljije naših otrok.

Tudi stropne viseče svetilke so bile razvite posebej za otroške sobe. Kabel z dolžino 141 cm poskrbi za optimalno prilagodljivost v prostoru. Svetilo uporablja žarnice kategorije AA+ do E in zagotavlja drugi razred zaščite za varno svetlobo za otroka.

Koliko pa stanejo

Pravljične lučke Disney in PhilipsČarobna Philips Disney svetila so na voljo po priporočenih maloprodajnih cenah:

Namizna svetilka/projektor:
717692816 – 32,65 € (Disneyjeve princeske)
717693216 – 32,65 € (Avtomobili)
717694016 – 32,65 € (Spiderman)Pravljične lučke Disney in Philips

Stropna viseča svetila:
717513216 – 37,82 € (Avtomobili)
717513416 – 37,82 € (medvedek Pu)
717523116 – 50,45 € (miška Minnie)
Pravljične lučke Disney in Philips
Svetilka s senzorjem:
717652816 – 16,29 € (Disneyjeve princeske)Disney in Philips sta ustvarila svetila, ki v sobo vnesejo igrivost in poskrbijo, da se otroci med nočjo počutijo prijetno in varno.

Disney,Philips,svetila,pravljica,otroška soba,lahko noč

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.