Viseči LED

Philips MyLiving Italo viseča svetilkaZanimiva svetloba visečih lučk Philips

Veliko nas je, ki imamo radi igrivo in sproščeno vzdušje. To še posebej velja za prostor, kjer se zvečer družimo. Viseči svetilkiPhilips MyLiving Italo in MyLiving Tenuto z zanimivimi, čistimi oblikami in nežno LED svetlobo ustvarjata prijetno vzdušje.  To nam omogoča, da se počutimo sproščeno in da ustvarimo prostor, kjer lahko uživamo. In točno to je cilj, ki mu je sledil Philips, ko sta nastajali novi svetilki MyLiving Italo in MyLiving Tenuto.

V treh barvah

Philips MyLiving Tenuto viseča lučSvetilke Philips MyLiving Italo prepletajo stekleno osnovo z dinamičnimi geometrijskimi oblikami, na voljo pa so v treh barvah. Rumeni, prosojni in sivi.

Ravno tako zanimive so svetilke Philips MyLiving Tenuto, ki jih od modela Italo ločijo bolj čiste linije in prosojnost. S tem ustvarijo nekoliko bolj stilski videz. Na voljo so ravno tako v treh barvah, ki so modra, prosojna in siva.

Philips MyLiving Italo in Tenuto imata prilagodljivo višino. To omogoča kabel, ki ga lahko nastavimo na najmanj 25 cm in največ 150 cm dolžine. Obe seriji sta - času primerno - opremljeni z visokokakovostno svetlobo LED, posebej razvito pri Philipsu. Philips MyLiving Tenuto viseča lučTaka svetloba prijetno sije, omogoča optimalna svetlost in napolni ter obarva prostor. Različno svetlobno temperaturo merimo v Kelvinih, tako modeli Philips MyLiving Tenuto oddajajo toplo belo svetlobo, katere vrednost v Kelvinih (svetlobne temperature) je nizka, zato ustvarja prijetno vzdušje.

MyLiving Italo in MyLiving Tenuto obljubljata dolgo življenjska dobo. Tja do 15 let. To pomeni, da ni potrebno skrbeti za vzdrževanje, kar je dodatna prednost poleg energetske varčnosti, ki nam pomaga prihraniti pri porabi električne energije.
    
Seriji modelov Philips MyLiving Italo in MyLiving Tenuto sta na voljo v salonu Svetila Philips po priporočeni maloprodajni ceni 49.99€.


Philips MyLiving Italo 37266 in MyLiving Tenuto 40904 sta viseči svetili, ki  s stilsko dovršeno obliko in nežno LED-svetlobo ustvarjata prijetno vzdušje v domu.  

viseča luč,philips,myliving,italo,37266,tenuto,40904,led  

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.