Igre. Kjerkoli!

Sony ima novo kombinarijo, PS4 Remote control in XperiaSte pripravljeni na igranje?

Vsi, ki uživate ali še boste uživali s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki serije Xperia Z3, boste odslej lahko prenesli tudi aplikacijo PS4 Remote Play in igrali svoje najljubše PlayStation4 igre kjerkoli doma, na svoji Xperiji z brezžičnim kontrolerjem DUALSHOCK4, kar preko domačega Wi-Fi-ja.

Sony ima novo kombinarijo, PS4 Remote control in XperiaV prihodnjih tednih prihaja še dodaten bonus, saj Sony Mobile in SCE pripravljata enako možnost še za serijo Xperia Z2 (slednja bo odvisna od razpoložljivosti na tržišču). Xperia Z2 in Xperia Z2 Tablet se bosta lahko povezala s PS4 in nudila PS4 Remote Play, vendar bo več informacij o PS4 Remote Play za serijo Xperia Z2 bo na voljo šele v prihajajočih tednih. PS4 Remote Play pa je že na voljo tudi za PlayStationVita in PlayStationTV, ki bosta pri nas, v Evropi, na voljo od novembra 2014. Pametni telefoni in tablični računalniki serij Xperia Z3 in Xperia Z2 bodo edini, ki bodo nudili to edinstveno doživetje igranja.

Uporaba nekaterih dodatkov zna biti zapletena, zato so pri Sonyju poskrbeli, da s tem ne bo zadreg in za PS4 Remote Play zasnovali nabor različne dodatne opreme in načinov za povezovanje in igranje. Tu so GCM10 (Game Control Mount), Xperia Z3 in DUALSHOCK®4 brezžični kontroler ter razne nastavitve.

Sony Mobile in Sony Computer Entertainment sta predstavila PS4 Remote Play za pametne telefone Xperia Z3, Xperia Z3 Compact in Xperia Z3 Tablet Compact.

Sony,xperia,z3,z2,ps4,remote play

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.