Gorenje pomaga

Pomoč za Kostanjevico na Krki in Šentjernej

Miro Košutnik, direktor Gorenje GSI in Anita Ogulin ter Tanja Petek, Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste PoljePoplave, ki so našo domovino spet spravile na kolena, so mnogim vzele vse. Tudi tisto najnujnejše, brez česar si doma ne morejo niti prekuhati vode ali skuhati kosila. Številne družine so ostale brez opreme, premoženja, celo brez domov. Deroča voda je uničila, ponekod pa s seboj odnesla vse, od pohištva do gospodinjskih aparatov in drugih vrednih predmetov.

Gorenje štedilnik Classico CollectionGorenje ni stalo križem rok. Prizadetim družinam poplavljenega območja Kostanjevice na Krki in Šentjerneja so priskočili na pomoč in skoraj tridesetim družinam podarili gospodinjske aparate. Tako so jim vsaj deloma olajšali povratek v vsakdanje življenje. V sodelovanju z Anito Ogulin in Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje so pomagali 28 socialno ogroženim družinam ter jim podarili 61 hladilnikov, kuhališč, pečic in pralnih strojev.

Miro Košutnik, direktor Gorenje GSIMiro Košutnik, direktor Gorenje GSI, d.o.o.: »Gorenje v Sloveniji že desetletja med domačim prebivalstvom uživa veliko zaupanje, Gorenjeve aparate najdemo v skoraj vsakem slovenskem domu in tovrstne dobrodelne dejavnosti so za nas zelo pomembne. Že vrsto let sodelujemo z ustanovami in organizacijami za pomoč posameznikom in družinam v stiski, kot so Zveza prijateljev mladine, Centri za socialno delo, Rdeči križ, materinski domovi in varne hiše, ki poskrbijo, da pomoč pride v prave roke. Potreb je na žalost vsako leto več, tudi ob tej priložnosti, ob nedavni naravni katastrofi, pa želimo pomagati predvsem najšibkejšim, torej socialno ogroženim družinam.«

Gorenju je 28 socialno ogroženim družinam, prizadetim v poplavah predvsem na področju Kostanjevice na Krki in Šentjerneja, podarilo 61 velikih gospodinjskih aparatov s katerimi se bodo lažje vrnili v normalno življenje.

Gorenje,poplave,podarili,pomoč,aparati,anita ogulin,miro košutnik

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.