Okolju prijazno

Palični mešalnik BoschTrajnostni razvoj okolja je pravilna odločitev!

Med veselimi in ponosnimi na nedavni podelitvi nagrad za okoljsko prijazen izdelek, postopek in podjetje, ki jih podeljujeta Časnik Finance in Ekosklad, je tudi podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje. Nagrado za »Okolju prijazno podjetje«so prevzeli Wolfram von Ohain (generalni direktor), Manfred Kosch (direktor področja gospodarjenja) in Matija Petrin(direktor tovarne) in povedali, da je nagrada za okolju prijazno podjetje potrditev, da so vlaganja v trajnostni razvoj okolja pravilna odločitev.

BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje

BSH je okolju prijazno podjetje, foto Nejc LasičBSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje že več kot 40 let proizvaja male hišne aparate, od leta 1993 pa je del mednarodne Skupine BSH in se uvršča med tri vodilne družbe v panogi, medtem ko na zahodnoevropskem trgu prepričljivo zaseda prvo mesto. V zadnjem desetletju se je BSH iz proizvodnega obrata razvil v sodoben center za proizvodnjo in razvoj vseh električno gnanih malih hišnih aparatov za pripravo hrane ter termičnih aparatov za pripravo napitkov.

Leta 1995 je BSH-jev oddelek za razvoj in raziskave postal kompetenčni center Skupine BSH za razvoj električno gnanih malih gospodinjskih aparatov, ki letno vlaga povprečno dvanajst patentnih prijav in uspešno povezuje dobre izkušnje iz gospodarstva in znanosti, saj sodeluje z domačimi in tujimi univerzami ter inštituti.

Skupina BSH

BSH sodi med vodilne svetovne proizvajalce hišnih aparatov, saj pod svoje okrilje združuje znamki Bosh in Siemens. Znamke Skupine BSH zaznamuje inovativna tehnologija, visoka energijska učinkovitost, vrhunska kakovost, udobje uporabe in izjemna oblika. Skupina BSH zaposluje približno 50.000 ljudi po vsem svetu in je danes splošno priznano vodilno podjetje na rastočem trgu okolju prijaznih hišnih aparatov. BSH je prejemnik številnih domačih in mednarodnih nagrad za posebne proizvode in dosežke.


Na Okoljskem srečanju so podjetju BSH Hišni aparati namenili nagrado »Okolju prijazno podjetje«, ki jo podeljujeta časnik Finance in Ekosklad.
BSH je okolju prijazno podjetje, foto Nejc Lasič

Okolju prijazno podjetje,bsh,finance,ekosklad,nagrada,bosch,siemens

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.