V trgovini mimovrste

Mimovrste ima novo aplikacijoPreverimo ceno s police

Številne raziskave povejo, da si ljudje želimo kupovati hitreje in udobneje, kjerkoli in kadarkoli, seveda tudi dobro informirani. Tu je v veliko pomoč internet, zdaj tudi prek pametnih telefonov, ki nam, če ne drugače, prek Googla, poiščejo iskani izdelek. A to je zamudno, tipkanje na zaslon telefona zoprno, brskanje pa nikakor tako udobno, kot doma. Z novo tehnologijo in idejami, je rešitev na dlani.

Samsung Galaxy grand2A prej še malo statistike. Na svetu je več mobilnih telefonov kot ljudi (kar sedem milijard telefonov naj bi že imeli zemljani). Raziskava, ki jo je izvedel Google, je pokazala, da se kar 65% aktivnosti povezanih s spletnim nakupovanjem začne prav na mobilnih napravah, večina med njimi (81%) pa se zgodi nenačrtovano (načrtovano le 19%).

Slovenci ne zaostajamo za svetovnimi trendi, zato nam mimovrste poslej ponuja orodje s katerim enostavneje in hitreje pridemo do informacij o artiklih in spletni nakup lahko izvedemo kjerkoli in kadarkoli. V prihodnosti na mimovrste pričakujejo hitro rast obiska svoje spletne strani preko mobilnih naprav, ki jo zdaj obišče 10 % obiskovalcev, medtem ko beležijo tudi 4 % mobilnih transakcij.

Novo orodje

Mimovrste ima novo aplikacijoMožnost, da 24 ur na dan brskamo po ponudbi v spletni trgovini mimovrste in kupujemo, ne glede na to kje smo, je poleg priročnega in enostavnega brskanja, največja prednost aplikacije. Gre za popolno novost na slovenskem spletnem trgu, ki nam omogoča, da med obiskom klasične trgovine s preprostim skeniranjem črtne kode kateregakoli artikla, preverimo ali je ta artikel na voljo tudi na mimovrste in kakšna je njegova spletna cena. Preprosto in hitro. Potrebujemo le pametni telefon z aplikacijo in ustrezno povezavo. Ko v iskalniku kliknemo na ikono za črtno kodo, se pojavi skener, ki v trenutku v bazi mimovrste poišče informacije o artiklu in tako hipoma pridobimo podatek o tem ali je artikel na voljo tudi na mimovrste ter kakšna je njegova spletna cena.

Mimovrste ima novo aplikacijoOstale prednosti

Aplikacija pozna tudi druge prednosti, ki nam olajšajo nakupe. Z njo lahko preverjamo več kot 80.000 artiklov v 16 oddelkih, sledimo svojemu naročilu, urejamo nakupovalni seznam, iščemo najbližje prevzemno mesto in preverjamo urnike štirih prevzemnih mest mimovrste po Sloveniji.

Aplikacija je za uporabnike operacijskega sistema Android na voljo tukaj.

Za uporabnike operacijskega sistema Apple iOS pa tukaj.

Aplikacija za mobilno nakupovanje mimovrste je na voljo za uporabnike Android in iOS, prinaša primerjavo cen prek črtne kode na izdelku neposredno iz trgovine, kjer smo si ogledali izdelek.

Mimovrste,aplikacija,primerjava cen

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.