Nister

Philips dopolnjuje ponudbo izvirnih svetil

Namizna svetilka Philips My Living NisterJasno je, da s premišljenim izborom svetlobe prostor tudi oblikujemo, saj svojo vlogo odigrajo sence, žarki in ne nazadnje oblika svetila, ki ga uporabimo. Prostor postane bolj »naš« in vzdušje osebno. Svetila, ki so oblikovno zasnovana s posebno pozornostjo postanejo del prostora, praktično njegov dekorativni element. Namizna svetilka Philips My Living Nister prihaja, da bi v tem smislu ponudila možnost več.   

Zasnova je svetilke My Living Nister je minimalistična, s čistimi in zaobljenimi linijami. Posebej se poda svetlim prostorom, v katerih naj nebi izstopala, posebno še, če je bele barve. Bolj vpadljivi črna in aluminijasta sta sicer temnejši, a zato nič kaj hladni. Ne glede na barvo, pa je oblika tista, ki poskrbi, da je My Living Nister prijetna na pogled.

V njej se skriva LED tehnologija

Namizna svetilka Philips My Living Nister z LED tehnologijoOblika ni dovolj, zato je Philips svetlobo zaupal visoko kakovostni tehnologiji LED, ki optimizira svetlobo tako, da v prostor prinese svetle in živahne odtenke. S toplo belo svetlobo, ki jo merimo v Kelvinih in katere vrednost je pri svetilih Nister majhna, zagotavlja sproščen in nežen svetlobni sij.

Oblika terja svoje in morda je tudi zato stikalo za vklop in izklop na kablu in ne na svetilki. Nekaterim bo to všeč, nekaterim ne, vsekakor pa blagodejno vpliva na videz, saj ne kazi elegantne podobe in njenih linij.

Namizna svetilka Philips My Living Nister bele barveLed tehnologija zagotavlja energijsko varčnost, zato je Philips My Living Nister opremljena s certifikatom za energijsko varčna svetila in tudi tako dokazuje svoj doprinos k zmanjšanju porabe energije. Življenjska doba je kar 15.000 ur, to pa ustreza petnajstim letom triurne povprečne dnevne uporabe.

Philips, tega smo se že navadili, za svoje izdelke priporoča cene. Tudi za Philips My Living Nister je tu priporočena cena, pravzaprav dvei, saj je cena glede na barvo očitno različna. Bela in črna veljata 80, medtem ko aluminijasta kar 116€.


Philips bogato ponudbo oblikovno zanimivih svetil dopolnjuje s posebno pozornostjo, ki jo neobičajna namizna svetilka Philips My Living Nister z LED tehnologijo le še potrjuje.
Namizna svetilka Philips My Living Nister

Philips,namizna,svetilka,led,my living nister

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.