Registrirajte ga

Ustvarite si račun

Registrirajte svoj aparat pri Moj AEGMoj Electrolux je brezplačna in neobveznaregistracija, ki nam omogoča, da na enem mestu z lahkoto dostopamo do navodil za uporabo za naš aparat ter nam olajša dostop do garancijskega lista in servisa. Registracija prinese tudi praktično darilo iz asortimana naših čistil, dodatkov in pripomočkov, ki ga v zahvalo za ta korak Electrolux pošlje vsakomur, ki registrira svoj aparat.

Ne samo Electrolux

Registrirajte svoj aparat pri Moj ZanussiČe imate aparate treh različnih blagovnih znamk, ki sodijo pod isto hišo (Electrolux, AEG in Zanussi),  je dovolj, da se registrirate samo v enem sistemu, saj uporabniško ime in geslo velja tudi za oba druga sistema. To pomeni, da se lahko z istimi podatki prijavite tako v sistem Moj Electrolux, kot Moj AEG ali Moj Zanussi. In v kolikor boste ob prijavi posodobili svoje osebne podatke v sistemu  in dodali poštni naslov), vam bodo poslali darilo.

Pa še to, če bi imeli težave ob prijavi, lahko pišete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in pomagali vam bodo.

Electrolux, AEG in Zanussi vabijo k registraciji aparatov na njihovih spletnih straneh, ki je brezplačna in neobvezna, prinaša pa tudi ugodnosti in praktično darilo.
Registrirajte svoj aparat pri Moj Electrolux

electrolux,aeg,zanussi,darilo,registracija

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.