Toplo svetlo

Bogata izbira ambientalne svetlobe

Philips Myliving VienneS svetlobo ustvarjamo vzdušje v prostoru. Pomembno je, da izberemo svetilo, ki kar najbolj ustreza našim dejavnostim v prostoru.Svetila myLiving Vienne in myLiving Canto sproščajo nežno belo svetlobo in ustvarijo sproščeno vzdušje, ki je primerno predvsem za dnevno sobo ali spalnico. Z inovativno obliko sta obe svetili svojevrstna popestritev notranje opreme.

Dodatek notranji opremi

Svetila so pomemben dodatek notranji opremi prostora, ker njihova oblika in postavitev vplivata na naše počutje v prostoru.Philips Myliving Vienne Imajo tudi različno barvno temperaturo. Tista z nizko vrednostjo oddajajo toplo, udobno belo svetlobo. Takšno oddajajo tudi Philipsova viseča svetila myLiving Vienne in myLiving Canto. Z njimi lahko ustvarimo prijetno, domače vzdušje, ki je primerno za dnevno sobo ali spalnico, kjer se lahko sprostimo ali pa uživamo v prijetnem večeru. Inovativna tehnologija LED, ki je vgrajena v svetilo, zagotavlja optimalno oddajanje svetlobe in prinaša barvitost v prostor.

S stilsko dovršeno obliko svetila dodajo prostoru pridih sodobnosti. Philips myLiving Vienne v mat beli (37361/56/16) ali sivi barvi (37361/87/16) ustvarja elegantno in gostoljubno atmosfero.

Philips Myliving CantoPhilips myLiving Canto (40894/38/16), ki je zasnovano s prefinjenim steklom, pa dopolni prostor z nenavadno obliko, ki spominja na kozarec za vino. Velja za idealno svetilo za sproščene večere s prijatelji ob dobri hrani in pijači.

Nastavljivo

Za karseda najboljše prilagajanje prostoru imajo svetila nastavljivo višino. Če želimo bolj usmerjeno svetlobo, kabel nastavimo na 150 cm dolžine, če pa želimo, da svetloba napolni ves prostor, ga nastavimo na minimalno dolžino kabla 23,5 cm od stropa.

Poleg sproščenega vzdušja, ki ga ustvarijo svetloba in oblike, Philipsova svetila odlikuje energijska varčnost, ki se pozna na računih za elektriko in varstvu okolja. LED svetilke imajo življenjsko dobo do 15.000 ur, kar ustreza uporabi 15 let ob povprečnem delovanju 3 ure na dan. Tako nam tudi ni potrebno skrbeti za vzdrževanje ali menjave žarnic.

Modeli myLiving Vienne ter myLiving Canto so na prodaj po priporočeni maloprodajni ceni:
-    myLiving Vienne 37361/56/16 (v mat beli): 45,45 EUR
-    myLiving Vienne 37361/87/16 (v sivi): 57,35 EUR
-    myLiving Canto 40894/38/16: 64,05 EUR


Svetila Philips myLiving Vienne in myLiving Canto ustvarijo sproščeno vzdušje, ki je primerno za dnevno sobo ali spalnico.

Svetila,philips,myliving,vienne,canto

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.