Trendovska svetloba

Philips InStyle - Svetila PhilipsLep dom je lepo osvetljen

Pri opremljanju našega doma si želimo, da notranji elementi usklajeno delujejo med seboj in ustvarjajo domačnost v prostoru. Svetila Philips inStyle so zasnovana s posebno pozornostjo na to, da se bodo oblika in materiali zlili z našim prostorom. Stoječe svetilo inStyle 37268 in namizno inStyle 37269 sta izdelana iz kakovostne tkanine, ki doda pridih nežnosti in domačnosti, tanko in elegantno stojalo pa poskrbi, da v svoj dom vnesemo zadnje oblikovalske trende. Svetili sta še posebej primerni za dnevni prostor ali spalnico.

Philips InStyle - Svetila PhilipsSamostoječe svetilo z višino 163 cm uporabimo v prostoru kot enega od glavnih virov svetlobe, saj razsvetli široko površino in poskrbi za kakovostno osvetlitev. Namizno svetilo pa uporabimo na mestu, kjer potrebujemo usmerjeno svetlobo. Čudovito osvetlitev prostora lahko dosežemo s kombinacijo obeh, kar ustvari prijetno vzdušje za sproščene domače večere.

Svetili oddajata naravno, toplo belo svetlobo, zahvaljujoč najnovejši Philipsovi tehnologiji. Razpršena svetloba napolni celoten prostor in je tako idealna za splošno osvetlitev. Bela svetloba, ki jo oddaja, je mehka in ravno prave barvne temperature, ki združi funkcionalnost in obzirnost do okolja.

Svetili sta energijsko varčni in s tem prispevata tako k varovanju okolja. Vgrajene sijalke imajo izjemno dolgo življenjsko dobo, do 8000 ur, kar pomeni 8 let pri povprečni porabi 3 ure na dan.      

Philipsova svetila inStyle popestrijo prostor, mu dodajo eleganten videz, obenem pa poskrbijo za ustrezno svetlobo in energijski prihranek.
Philips InStyle - Svetila Philips

Philips,instyle,svetilo,luč,dizajn

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.