ButikSvetil.si

Spletni butik s svetili

Butik svetil spletna trgovinaButikSvetil.si je nova spletna trgovina, ki ponuja več tisoč modelov svetil za zunanje in notranje prostore svetovno priznanih oblikovalskih znamk, kot so: Artemide, DeltaLight, Flos, Foscarini, Louis Poulsen, Luceplan, Marset, Modular, Moooi, Philips, Terzani, Tom Dixonin druge, ki se še sproti dopolnjujejo. Cene svetil pa so nižje od drugih spletnih in klasičnih trgovin po Sloveniji.

Preprost nakup

Butik svetil spletna trgovinaBrskanje je povsem preprosto. Če imamo kodo že izbranega svetila, jo vpišemo v okence za iskanje in preverimo ponudbo. Če svetilo še iščemo, pa imamo možnost iskanja po kriterijih zunanja oz. notranja svetila ali znamke proizvajalcev.

Za še ožji izbor iskanja med več tisoč izdelki lahko izberemo tudi želeno stopnjo IP-zaščite svetil glede na vlago in prašne delce, ki jim bo izpostavljena, vir svetlobe (varčna ali LED-sijalka oz. halogenska žarnica), barvo svetila in cenovno kategorijo, ki nam ustreza. Iskanje je hitro in pregledno. Izbrano svetilo nato le s klikom na ikono premaknemo v košarico in svoj nakup nadaljujemo brez prijave ali uporabniškega računa.

Odprto 24 ur na dan

Spletna trgovina ButikSvetil je dostopna ves čas tudi, ko se odpiralni časi običajnih trgovin že zaključijo. Tako si lahko za izbor primernega svetila vzamemo kolikor želimo časa in to takrat, ko nam najbolj ustreza. Dostava izbranega svetila pa je urejena v 2 do 6 tednih po plačilu predračuna.  
Butik svetil spletna trgovina

Te dni je e-vrata odprla nova spletna trgovina ButikSvetil.si, ki na enem mestu ponuja najbolj širok izbor priznanih znamk svetovnih proizvajalcev in oblikovalcev in omogoča preprosto iskanje izbranih svetil ali idej zanje.  

Butiksvetil,luč,led,spletna trgovina,philips,nakup

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.