Zamrzovalna omara Siemens

Navigacija na zamrzovalniku

Vgradna zamrzovalna omara Siemens FI24DP30 omogoča navigacijo po nastavitvah preko zaslona, ki ves čas prikazuje tudi natančno temperaturo v notranjosti. Na zaslonu se lahko spreminja tudi jezik. Zvočni in optični signal opozori, če so vrata odprta. Vrata se odpirajo pod kotom 115° v levo stran in so prestavljiva. Preko podnožja poteka celotno prezračevanje. Poraba električne energije je 383 kWh na leto, kar jo uvršča v energijski razred B.

Uporabna prostornost

Skupna uporabna prostornina znaša 298 litrov. Zamrzovalnik ima 4 odlagalne police, 2 sta nastavljivi po višini. V notranjosti sta 2 kovinski košari na teleskopskih vodilih z možnostjo popolnega izvleka. Na vratih sta 2 polici, od tega 1 s pokrovom in magnetnim zapiranjem. Nemogoče bi bilo, da bi bila ta omara brez No Frost tehnologije, ki omogoča samodejno odtaljevanje odvečnega ledu in preprečevanje novo nastalega. Brez tega danes ne gre.

Vse globoko zamrznjene dobrote v notranjosti se zlahka najdejo. Pri tem pomagata 2 halogenski luči na stropu. Varčevanje z energijo omogočata tudi funkciji Eco-mode in Holiday mode, ki je namenjeni nastavitvam med vašimi počitnicami. Funkcija Super zamrzovanje je namenjena trenutkom ko ob vlaganju toplejših živil v zamrzovalnik globoko zamrznjena živila izgubijo nekaj hladu. Zato lahko 24 ur pred tem pritisnete gumb za super zamrzovanje. Notranja temperatura se bo tako samodejno znižala.

V postrežnii niši, ki se ob dotiku osvetli, lahko s pritiskom na gumb pridobivate ledene kocke, drobljen led in mrzlo vodo. Zmogljivost ledomata je približno 1,5 kg ledenih kock v 24 urah.

Vgradna zamrzovalna omara Siemens FI24DP30Ostale lastnosti

  • Izjemno tiho delovanje, glasnost 38 dB (re 1 pW)
  • Shranjevalni čas ob motnjah: 14 h
  • Zamrzovalna zmogljivost v 24h: 14 kg
  • Priključna cev za vodo - 3 m, 3/4 palca

Tehnične podrobnosti

  • energijski razred     B
  • poraba energije     383 kWh / leto
  • uporabna prostornina (l)     298 l
  • možnost spreminjanja strani odpiranja vrat     da
  • glasnost (dB)     38 dB (re 1 pW)
  • dimenzije [cm]     212,5 x 60,3 x 60,8

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.