Tri nagrade produkt leta 2013


Produkt leta je največja potrošniško-glasovalna nagrada za inovativne produkte v svetu, katere namen je potrošniku olajšati proces nakupovanja in iskanja najboljših izdelkov na trgu ter nagraditi podjetja za kakovost in inovativnost njihovih izdelkov. Koncept za omenjeno nagrado je bil ustanovljen že pred 25 leti v Franciji, trenutno pa se nagrada podeljuje v 28 državah, znotraj različnih kategorij, kot je hrana, pijača, izdelki za osebno nego, gospodinjski pripomočki, izdelki za gospodinjsko nego in podobno.

Posebnost omenjenega natečaja je, da je udeležba podjetij v natečaju brezplačna; zmagovalce posameznih kategorij pa določijo potrošniki v okviru nacionalne javnomnenjske raziskave, ki jo v Sloveniji na reprezentativnem vzorcu potrošnikov izvaja raziskovalna hiša Nielsen.

Na letošnjem natečaju Produkt leta je Philips priznanja za Produkt leta 2013 prejel kar za tri izdelke: za sonično zobno ščetko DiamondClean, za moški brivnik Philips SensoTouch 3D RQ12xx in za depilator SatinPerfect HP657X.

Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean je sonična zobna ščetka, ki čiščenje zob s sonično tehnologijo postavlja na popolnoma novo raven. Z 31.000 gibi na minuto ustvarja edinstveno dinamično fluidno delovanje, ki nežno in temeljito očisti zobe, rob dlesni in medzobne prostore in tako zagotavlja popolno nego ustne votline. V primerjavi z ‘navadno’ zobno ščetko odstrani kar do 100 % več zobnih oblog na težko dostopnih mestih. Klinično je tudi dokazano, da so zobje po enem tednu uporabe bolj beli, po dveh tednih uporabe se izboljša zdravje dlesni, ob redni uporabi pa se zmanjša tudi občutljivost zob.

Senso Touch

Brivnik Philips SensoTouch 3D RQ 12

Philipsovi moški brivniki SensoTouch 3D RQ12xx predstavljajo najbolj napreden pristop k britju. Brivniki so bili oblikovani glede na želje potrošnikov po bolj prijetnem občutku med samim britjem  in po doseganju popolnoma gladke kože z električnim britjem. Rezultat raziskovanja so tri napredne tehnologije in značilnosti, GyroFlex 3D, UltraTrack in AquaTec, ki so združene v brivnikih SensoTouch 3D RQ12xx. Moškim med in po britju zagotavljajo popolno udobje, brez draženja kože, in izjemno gladko kožo.

SatinPerfectDepilator Philips SatinPerfect HP6570

Depilatorji SatinPerfect HP657X zagotavljajo hitro, učinkovito in manj bolečo depilacijo. Lepa in gladka koža ostane taka še najmanj štiri tedne po uporabi. Edinstvenost depilatorjev SatinPerfect se skriva v posebno oblikovani in razširjeni depilacijski glavi, sestavljeni iz keramičnih diskov, ki zaradi inovativno zasnovane površine zagotavljajo boljši oprijem in tako odstranijo več dlačic že pri prvem potegu.


Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.